Όροι Χρήσης:

Ακολουθούν πληροφορίες και όροι χρήσης σχετικά με την ιστοσελίδα του plhroforikh.gr

Ο παρών διαδικτυακός τόπος https://www.plhroforikh.gr αφορά την παροχή συνδρομητικών υπηρεσιών εκπαίδευσης μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή, για το μάθημα της Πληροφορικής, της Ομάδας Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής των Γενικών Λυκείων. Ανήκει στην ατομική επιχείρηση Ιωάννου Αντώνιος, με έδρα την Ελλάδα, Νομός Αττικής, οδός Αιγίνης αριθμός 4, 14565, Άγιος Στέφανος με Α.Φ.Μ: 152460306 Δ.Ο.Υ: Κηφισιάς.

Κάθε χρήστης που εισέρχεται και κάνει χρήση των υπηρεσιών του ιστοτόπου  https://www.plhroforikh.gr   θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους όρους που εδώ διατυπώνονται, χωρίς καμία εξαίρεση. Εάν κάποιος χρήστης δε συμφωνεί με αυτούς του όρους, οφείλει να απόσχει από τη χρήση των παρεχόμενων ηλεκτρονικών υπηρεσιών και από κάθε συναλλαγή με τον ιστότοπο.

Η παρούσα ενημέρωση είναι σύμφωνη σχετικά με τα στοιχεία που απαιτούν οι σχετικοί Νόμοι, όπως αυτοί ισχύουν.

Χαρακτηριστικά των υπό συνδρομή Υπηρεσιών

Τα χαρακτηριστικά και οι προδιαγραφές των Υπηρεσιών, που διατίθενται από το https://www.plhroforikh.gr  μέσω συνδρομής, αναφέρονται αναλυτικά στην ιστοσελίδα μας. Είναι ευθύνη του αγοραστή να βεβαιωθεί ότι οι προδιαγραφές των Υπηρεσιών που αγοράζει ανταποκρίνονται και καλύπτουν τις ανάγκες του. Ο πελάτης οφείλει να είναι βέβαιος για τα ακριβή χαρακτηριστικά των Υπηρεσιών που ζητάει.

Σε περίπτωση που δεν είστε βέβαιοι ή έχετε αμφιβολίες για τα παρεχόμενα είδη υπηρεσιών που ενδιαφέρεστε και που πρόκειται να αγοράσετε, συνιστούμε να έρθετε σε επαφή μαζί μας, μέσω των στοιχείων επικοινωνίας που αναφέρονται στο Site, προκειμένου να σας βοηθήσουμε σχετικά. 

Σχετικά με τις τιμές των Υπηρεσιών που αναγράφονται.

Οι τιμές των Υπηρεσιών του https://www.plhroforikh.gr πραγματοποιούνται σε νόμισμα € (Ευρώ) και απαλλάσσονται από ΦΠΑ (0%). 

Τρόποι Πληρωμής:

  • Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό των τραπεζών Εθνική, Eurobank, Alpha Bank και Πειραιώς.
  • Με χρεωστική/πιστωτική κάρτα. Όλες οι συναλλαγές με χρεωστική/πιστωτική κάρτα που πραγματοποιούνται μέσω του site, για την καλύτερη ασφάλειά σας, γίνονται μέσω του ασφαλούς συστήματος πληρωμών Stripe, το οποίο χρησιμοποιεί ένα εξελιγμένο σύστημα κρυπτογράφησης για την ασφάλεια των συναλλαγών σας.  Παρέχεται η δυνατότητα για την έκδοση Τιμολογίου, αλλά και λιανικών αποδείξεων αγοράς.

Ακύρωση της Συνδρομής

Η συνδρομή μπορεί να ακυρωθεί ανά πάσα στιγμή, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.

Σε περίπτωση που ο χρήστης – μετά την αγορά – των εκπαιδευτικών υπηρεσιών, δεν καταφέρει να χρησιμοποιήσει την υπηρεσία, εξαιτίας τεχνικού προβλήματος που οφείλεται αποκλειστικά στο plhroforikh.gr, προβλέπεται επιστροφή χρημάτων εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών, αρχής γενομένης από την επόμενη της αγοράς. Με το πέρας του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, δεν προβλέπεται επιστροφή χρημάτων εκ μέρους του plhroforikh.gr 

Επίσης, εάν προκύψει θέμα υπαναχώρησης ή ακύρωσης εκ μέρους του χρήστη, εφόσον αποδεδειγμένα δεν έχει προχωρήσει σε χρήση της εν λόγω υπηρεσίας (δεν έχει κάνει login), προβλέπεται επιστροφή χρημάτων εντός δύο (2) εργάσιμων ημερών, αρχής γενομένης από την επόμενη της αγοράς. Με το πέρας του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, δεν προβλέπεται επιστροφή χρημάτων από μέρος της εταιρείας. Επίσης, η χρήση του συγκεκριμένου δικαιώματος ακύρωσης δεν αφορά τους δύο (2) πρώτους μήνες της συνδρομής.

Προστασία πνευματικών δικαιωμάτων 

Οι υπηρεσίες του plhroforikh.gr παρέχονται αποκλειστικά και μόνο για προσωπική χρήση. Η περιορισμένη αυτή άδεια δεν περιλαμβάνει εμπορική εκμετάλλευση. Η πρόσβαση στις  αγορασθέντες υπηρεσίες του, είναι αποκλειστικά ατομική για το χρήστη που αγόρασε τις υπηρεσίες και δεν μπορεί να γίνει διανομή σε τρίτους μέρους ή όλου του περιεχομένου. 

Αναλυτικά, η περιορισμένη άδεια χρήσης των Υπηρεσιών για καθαρά προσωπική χρήση, έχει ως εξής:

Το plhroforikh.gr παρέχει περιορισμένη,  αποκλειστική και ελεύθερη άδεια χρήσης για χρήση και παρακολούθηση του περιεχομένου των υπηρεσιών του για αυστηρά προσωπική χρήση. Η περιορισμένη αυτή άδεια δεν περιλαμβάνει εμπορική εκμετάλλευση. 

Συγκεκριμένα, η περιορισμένη άδεια δεν περιλαμβάνει το δικαίωμα: α) στην τεχνική διαμόρφωση ή το σχεδιασμό της τεχνικής διαμόρφωσης του περιεχομένου ή τμήματός του, β) στην τροποποίηση, με τη μέθοδο της αντίστροφης μηχανικής ή τη δημιουργία οποιουδήποτε παράγωγου έργου, γ) στη συλλογή δεδομένων πέραν των σκοπών όπως περιγράφονται, δ) στη χρησιμοποίηση μεταδεδομένων χρησιμοποιώντας τα διακριτικά στοιχεία της Ιστοσελίδας, εμπορικά σήματα ή άλλα προϊόντα Πνευματικής ή Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας σε άλλη ιστοσελίδα χωρίς την προηγούμενη ρητή και έγγραφη συναίνεση του plhroforikh.gr, ε) στη χρήση bots, spiders, crawlers ή οποιουδήποτε παρεμφερούς εργαλείου,  προγράμματος ή εφαρμογής, ή σε οποιαδήποτε ενέργεια που ενδέχεται να υποβάλει ασυνήθιστο ή δυσανάλογο βάρος στα πληροφοριακά μας συστήματα και στην υποδομή της ιστοσελίδας, στ) Απαγορεύεται η χρήση οποιασδήποτε συσκευής ή λογισμικού που αποσκοπεί να βλάψει ή να παρέμβει στην ορθή λειτουργία της ιστοσελίδας ή τεχνηέντως να υποκλέψει οποιοδήποτε σύστημα, δεδομένο ή προσωπικές πληροφορίες από την ιστοσελίδα.

Τα περιεχόμενα των υπηρεσιών αφορούν πρωτότυπες εργασίες καθηγητών Πληροφορικής και προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Δεν παρέχονται σε τρίτους άδειες σε δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας. Οι πληροφορίες και οι τεχνικές των διδασκομένων υπηρεσιών που περιέχονται σε αυτήν την ιστοσελίδα, συμπεριλαμβανομένων εικόνων και βίντεο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα και δεν μπορούν να διανεμηθούν, να τροποποιηθούν, να αναπαραχθούν εν όλω ή εν μέρει, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του plhroforikh.gr. 

Πρόσβαση και χρήση τμημάτων της ιστοσελίδας που προστατεύονται με κωδικούς πρόσβασης περιορίζονται στη χρήση αποκλειστικά των εξουσιοδοτημένων χρηστών. Μη εξουσιοδοτημένα άτομα που επιχειρούν την πρόσβαση σε τέτοιο τμήμα της ιστοσελίδας, ενδέχεται να επιφέρουν διώξεις σύμφωνα με τις διατάξεις του Ποινικού Κώδικα.

Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης με τα παραπάνω διακόπτεται άμεσα η πρόσβαση στις Υπηρεσίες και το plhroforikh.gr επιφυλάσσεται για την επιβολή νομικών μέτρων και αποζημιώσεων.  

Επίσης, οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη ή  με ρητώς προκύπτουσα συναίνεση του plhroforikh.gr χρήση του περιεχομένου, οδηγεί στην ακύρωση της εν λόγω περιορισμένης χρήσης που περιγράφεται ανωτέρω, με επιφύλαξη των ένδικων μέσων και βοηθημάτων που προβλέπονται από τις κείμενες διατάξεις.

Για ομαδική πρόσβαση οργανισμών ή επιχειρήσεων μπορείτε να απευθυνθείτε με σχετικό αίτημα στο info@plhroforikh.gr 

Διάρκεια Πρόσβασης στις Υπηρεσίες

Η διαθεσιμότητα των Υπηρεσίων και ο περιορισμός ή πλήρης αποκλεισμός των χρηστών εντάσσεται στην αποκλειστική διακριτική ευχέρεια του plhroforikh.gr.

Η πρόσβαση στις αγορασθέντες Υπηρεσίες από την ιστοσελίδα μας έχει διάρκεια λήξης ανάλογα με τη διάρκεια της συνδρομής και σε καμία περίπτωση δεν υπερβαίνει την ημερομηνία εξέτασης του μαθήματος της Πληροφορικής στα Γενικά Λύκεια, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του Υπουργείου Παιδείας. Η πρόσβαση ισχύει μόνο με τη μορφή της περιορισμένης άδειας χρήσης, ως αναγράφεται ανωτέρω για καθαρά προσωπική χρήση.  

Η πρόσβαση στις αγορασθέντες Υπηρεσίες μπορεί να τροποποιηθεί ή και να λήξει με προειδοποίηση 45 ημερών, εφόσον ο προμηθευτής των Υπηρεσιών τις αποσύρει ή και διακόψει την εν γένει παροχή των συγκεκριμένων Υπηρεσιών μέσω διαδικτύου. Σε αυτήν την περίπτωση, οι χρήστες θα ενημερωθούν μέσω σχετικής ανάρτησης στην ιστοσελίδα του plhroforikh.gr, καθώς και μέσω μηνύματος email (ηλεκτρονικού ταχυδρομείου).  

Δεδομένα Προσωπικού Χαρακτήρα.

Στο δικτυακό ιστότοπο plhroforikh.gr έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα οργανωτικά και τεχνικά μέτρα ώστε να συμμορφώνεται με τον Κανονισμό EE 2016/679 (GDPR compliant). Στον ιστότοπό μας φροντίζουμε να τηρούμε όλους τους κανόνες απορρήτου και ασφάλειας για τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που μας παραχωρούνται για την πραγματοποίηση των συναλλαγών. 

Στην ισχύουσα μορφή του, ο Κανονισμός περί Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα θέτει μια απαράβατη προϋπόθεση για τη χρήση των δεδομένων και των metadata των ηλεκτρονικών επικοινωνιών των υποκειμένων: τη ρητή συγκατάθεση του χρήστη για την αξιοποίηση των πληροφοριών για ένα συγκεκριμένο δηλωμένο σκοπό.

Για την επίλυση τυχόν αποριών σας, σχετικά με τον κανονισμό GDPR ή την εφαρμογή του στις ηλεκτρονικές μας υπηρεσίες, μπορείτε να μας αποστείλετε μήνυμα (email) με το ερώτημα, στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@plhroforikh.gr.

Για αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με την Πολιτική Απορρήτου, δείτε Link Πολιτική Απορρήτου

Όροι χρήσης.

Προτρέπουμε τους χρήστες και τους επισκέπτες του παρόντος Site να διαβάζουν τους όρους χρήσης και εφόσον συμφωνούν με αυτούς, να προχωρούν σε περαιτέρω χρήση του.

Τροποποιήσεις όρων χρήσης.

Ο χρήστης-επισκέπτης του παρόντος ιστοτόπου κατανοεί και συμφωνεί ότι οι παραπάνω όροι μπορούν να τροποποιηθούν οποιαδήποτε στιγμή, εντός των πλαισίων της κείμενης νομοθεσίας, χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση. Συνιστούμε στους επισκέπτες να διαβάζουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα τους παρόντες όρους χρήσης.

Παρόλα αυτά, σε περίπτωση θεμελιωδών αλλαγών στη λειτουργία της ιστοσελίδας, θα υπάρξει έκτακτη ειδοποίηση για τις εν λόγω αλλαγές στην αρχική σελίδα. 

Περιορισμός ευθύνης

Το plhroforikh.gr δε φέρει ευθύνη για τυχόν αποκλίσεις της εικόνας και της ποιότητας του βίντεο που βλέπει ο χρήστης στην οθόνη του προσωπικού του υπολογιστή, καθώς και σε κάθε άλλη οθόνη οποιασδήποτε άλλης συσκευής (κινητό, laptop, tablet), δεδομένου των διαφορετικών τεχνολογιών που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή της εκάστοτε οθόνης.

Αρμοδιότητα Δικαστηρίων.

Οποιαδήποτε διαφορά προκύψει εξ αιτίας ή εξ αφορμής συναλλαγής και η οποία πηγάζει από τη συμβατική σχέση μεταξύ του plhroforikh.gr και του Πελάτη, αρμόδια για την επίλυσή της είναι τα καθ’ ύλην αρμόδια Δικαστήρια Αθηνών.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας αποστέλλοντας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην παρακάτω διεύθυνση: info@plhroforikh.gr

Ημερομηνία τελευταίας τροποποίησης όρων: 07.07.2022