Το Διαδικτυακό Φροντιστήριο του
Plhroforikh.gr

Προετοιμάσου για τις Πανελλήνιες με τους Ειδικούς στην Πληροφορική

Σε τι Διαφέρουμε

Μερικοί από τους λόγους για τους οποίους οι μαθητές επιλέγουν το Διαδικτυακό Φροντιστήριο του Plhroforikh.gr:

diaphragm

Κάμερα στραμμένη στο Τετράδιο του Μαθητή

video

Βιντεομάθημα προετοιμασίας πριν την OnLine Σύνδεση

email

Καταγραφή Μαθήματος και Αποστολή Υλικού

chat

Υποστήριξη Μαθητή εκτός ωρών Διδασκαλίας

table

Ψηφιακός Πίνακας Αναθέσεων Εργασιών

discount

Χαμηλό Μηνιαίο Κόστος & Δωρεάν Εξοπλισμός

Ευέλικτα Ωρολόγια Προγράμματα, με βάση τους χρόνους του Μαθητή

Οι Πλέον Έμπειροι Καθηγητές Πληροφορικής

Οι Καθηγητές του Plhroforikh.gr είναι πλήρως εξοικειωμένοι με τη χρήση των Νέων Τεχνολογιών στην Εκπαίδευση.

Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία τους στη διδασκαλία του μαθήματος, εγγυώνται την αξιοποίηση των δυνατοτήτων του μαθητή στο έπακρο.

Σύνδεση με Ψηφιακή Πλατφόρμα

Το Διαδικτυακό Φροντιστήριο συνδέεται με την πλατφόρμα εκμάθησης «Μελέτη OnDemand» του Plhroforikh.gr και εκμεταλλεύεται τις δυνατότητές της.

Οι μαθητές του Διαδικτυακού Φροντιστηρίου έχουν πλήρη ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες της ψηφιακής πλατφόρμας.

Τμήματα για Β’, Γ’ Τάξη και αποφοίτους

Το Plhroforikh.gr, εκτιμώντας την οικονομική κατάσταση των Ελληνικών οικογενειών, προσφέρει τις υπηρεσίες του
στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.
Για να δείτε τα δίδακτρα ανά τάξη, πατήστε ΕΔΩ.

Αξιολογήσεις Μαθητών

Τι Προσφέρουμε

Το OnLine Φροντιστήριο του plhroforikh.gr δεν είναι απλά άλλο ένα Διαδικτυακό Φροντιστήριο.

Αφενός, το μάθημα δεν περιορίζεται μόνο στις ώρες της ζωντανής σύνδεσης και, αφετέρου, στη ζωντανή σύνδεση χρησιμοποιούνται οι πλέον εξελιγμένες και εύχρηστες μέθοδοι μάθησης

Κάμερα στραμμένη στο Τετράδιο του Μαθητή

Ο μαθητής παραλαμβάνει ΔΩΡΕΑΝ μία εξωτερική web camera (και τη βάση στήριξής της), καθώς και εκπαιδευτικό υλικό (βιβλίο με ασκήσεις και θεωρία). Η κάμερα δείχνει στο τετράδιο του μαθητή καθ’όλη τη διάρκεια του ζωντανού μαθήματος, ώστε να δοθούν την κατάλληλη στιγμή από τον Καθηγητή οι απαραίτητες οδηγίες.

Το τετράδιο του μαθητή και η συνομιλία με τον Καθηγητή γίνονται σε προσωπικό επίπεδο, χωρίς να είναι ορατά στους υπόλοιπους μαθητές. 

Βιντεομάθημα προετοιμασίας πριν την OnLine Σύνδεση

Πριν από κάθε OnLine Σύνδεση, ο μαθητής καλείται να παρακολουθήσει ένα ή περισσότερα Διαδραστικά ΒιντεοΜαθήματα προετοιμασίας από την Ψηφιακή Πλατφόρμα του plhroforikh.gr, ώστε να αξιοποιείται πιο αποδοτικά ο χρόνος σύνδεσης. Τα Διαδραστικά Βιντεομαθήματα συνοδεύονται από ασκήσεις εμπέδωσης, με αυτοματοποιημένο σύστημα απαντήσεων.

Καταγραφή Μαθήματος και Αποστολή Υλικού

Τα βασικά σημεία του OnLine μαθήματος καταγράφονται και αποστέλλονται στο μαθητή, ώστε αυτός να μπορεί να ανατρέξει αν χρειαστεί να θυμηθεί κάτι.

Υποστήριξη Μαθητή εκτός ωρών Διδασκαλίας

Αν ο μαθητής έχει απορίες, δε χρειάζεται να περιμένει το επόμενο μάθημα. Αρκεί να μπει στην πλατφόρμα συνομιλίας του plhroforikh.gr και να ξεκινήσει προσωπικό chat με τον Καθηγητή του.

Ψηφιακός Πίνακας Αναθέσεων Εργασιών

Οι μαθητές κάθε τμήματος έχουν το δικό τους Ψηφιακό Πίνακα Ανακοινώσεων και Αναθέσεων Εργασιών, από όπου γίνεται Εξατομικευμένη Ανάθεση Εργασιών, σε εβδομαδιαία βάση.

Τα Τμήματά μας αποτελούνται από Αυστηρά Μονοψήφιο Αριθμό Μαθητών

Συχνές Ερωτήσεις για το Διαδικτυακό Φροντιστήριο

«Τα OnLine μαθήματα καταγράφονται και στη συνέχεια αποστέλλονται στους μαθητές οι απαραίτητες πληροφορίες. Έτσι, στην περίπτωση που κάποιος μαθητής δεν μπορεί να παρακολουθήσει το μάθημα, λαμβάνει στο προσωπικό του mail το κατάλληλο υλικό. Στη συνέχεια, αφού μελετήσει, έρχεται σε επαφή μέσω chat με τον Καθηγητή του, προκειμένου να λύσει τις απορίες του».

«Έχουμε προνοήσει ιδιαίτερα γι’αυτές τις περιπτώσεις. Ο μαθητής θα αξιολογηθεί από έναν από τους Καθηγητές μας ως προς τις δυνατότητες, αλλά και τα τυχόν κενά που έχει. Στη συνέχεια, πριν ενταχθεί στο κατάλληλο τμήμα, θα παρακολουθήσει ιδιαίτερα μαθήματα από τον Καθηγητή του τμήματος, ώστε να ενταχθεί στο τμήμα ομαλά.

Τα μαθήματα αυτά δεν έχουν επιπλέον χρέωση».

«Βεβαίως. Στην περίπτωση αυτή, ο μαθητής θα επικοινωνήσει προσωπικά με τον Καθηγητή του, ώστε να συνεννοηθούν για τις ημέρες και ώρες που θα γίνεται το μάθημα. Οι παροχές υπηρεσιών που αφορούν τα τμήματα, ισχύουν και για τα ιδιαίτερα μαθήματα. Το κόστος των ιδιαίτερων μαθημάτων είναι 20€/ώρα».

«Οι μαθητές γράφουν 4 διαγωνίσματα στη διάρκεια της προετοιμασίας τους. Τα διαγωνίσματα διενεργούνται μετά την ολοκλήρωση συγκεκριμένων θεματικών ενοτήτων της εξεταστέας ύλης».

«Δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα σε αυτό το θέμα. Θεωρούμε υποχρέωσή μας να ενημερώνουμε προσωπικά τους γονείς σε τακτική βάση για την επίδοση των παιδιών τους. Οι γονείς ενημερώνονται για την πρόοδο των μαθητών από τον
προσωπικό Καθηγητή κάθε μαθητή, σε προκαθορισμένες ημερομηνίες και ώρες.».